MOBOTIX ONE – The NEXT Generation of IP Video Surveillance

Het beste van twee werelden: Het nieuwe MOBOTIX ONE-cameraplatform wordt geïntroduceerd en combineert veiligheid en robuustheid met intelligentie en systeemopenheid. Het resultaat is een baanbrekend cameraplatform dat veeleisende markten, kritische en gevoelige infrastructuren en industrieën een op maat gemaakte en cyberveilige oplossing voor videobewaking biedt.

Ongeëvenaarde kwaliteit en prestaties

MOBOTIX ONE M1A-S (FIX & VARIO) - Het unieke videobeveiligingssysteem

Een robuust, onderhoudsvrij Duits IP-videosysteem met een uitstekend design en hoogwaardige componenten: glasvezelversterkte, zoutwaterbestendige behuizing, high-end processors, beeldsensoren voor uitstekende kwaliteit en cyberveilige firmware van MOBOTIX met geïntegreerde AI voor perimeterbeveiliging en inbraakdetectie op het hoogste niveau.

 

Uniek ONTWERP

De MOBOTIX ONE wordt geproduceerd in Duitsland en overtuigt door zijn duurzaamheid en onderhoudsvrije werking. Hij is ontworpen voor extreme temperaturen van -40 tot 65°C (IP66, IK10). De camera biedt een breed scala aan optieken, waaronder vaste brandpuntsafstanden en varifocale lenzen, en is bijzonder eenvoudig te installeren dankzij de beproefde VarioFlex-bevestiging met verborgen kabelgeleiding (zoals bij de M26/M16-modellen). Met zijn gedistribueerde architectuur biedt de MOBOTIX ONE maximale data- en cyberveiligheid volgens het MOBOTIX Cactus Concept.

 

Ongeëvenaarde PRESTATIES

De MOBOTIX ONE beschikt over de allernieuwste IP-videosoftware. Hij levert 30 fps met een resolutie van 4K en HD-audio met geïntegreerde luidspreker en microfoon. Twee adaptieve IR LED's zorgen voor verlichting tot 30 meter. De camera biedt op AI gebaseerde analyse, neemt op tot 1 TB en verzendt versleutelde gebeurtenismetadata in plaats van beeldgegevens.

 

Ongeëvenaarde beeldkwaliteit

De MOBOTIX ONE heeft een 4K UHD beeldsensor die 24 uur per dag haarscherpe beelden levert, zelfs bij zeer weinig licht. Intelligent continu opnemen maakt een gebeurtenisgestuurde omschakeling naar maximale resolutie en beeldsnelheid mogelijk, evenals tot 15 seconden pre-alarmopname. Met een WDR tot 120 dB heeft de camera een dynamisch bereik dat vergelijkbaar is met dat van het menselijk oog.

M1A-S met gemotoriseerd varifocaal objectief:

Beeldsensor - 1 variant:

  • 4K dag & nacht

Beeldhoek (HxV) - 2 varifocale lensvarianten:

  • Breed: 112-47,5° (H) x 22,8-8,4° (V)
  • Tele: 42-15° (H) x 58-26,6 (V)

M1A-S met objectief met vaste brandpuntsafstand:

Beeldsensor - 2 varianten

  • 4K dag & nacht
  • 4K nacht

Kijkhoek (HxV) - 6 vaste lensvarianten per beeldsensor:

  • Breed: 120x60° / 95x50° / 60x33° (HxV)
  • Normaal: 45x25° (HxV)
  • Tele: 30x17° / 15x8,5° (HxV)

OPTIMALE ACCESSOIRES VOOR DE CAMERA'S

Neem contact met ons op en maak gebruik van onze expertise voor je projecten. We geven je graag advies!

Alle producten van het merk Mobotix

Ben je zeker?