ATEN VW3620 36x20 modulaire videowall processor

ATEN VW3620 36x20 modulaire videowall processor

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-9-2024
Art. nr. 14017468
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VW3620
EAN 4710469349003
Gewicht artikel 21,64 kg

Beschrijving

Verwerkt tot 36 bronnen en beheert tot 20 schermen van elk formaat en met verschillende resoluties in een enkele 7U-behuizing

Naadloos schakelen, 4K60 4:4:4 visuele uitmuntendheid, 36-in/20-out modulaire schaalbaarheid

De ATEN VW3620 is een krachtige, hardwaregebaseerde True 4K-videowandprocessor die wordt gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde vermogen om HDMI-bronnen naadloos over te schakelen tot 4K60 4:4:4, waardoor onberispelijke realtime video- en beeldkwaliteit zonder vertraging of frameverlies wordt gegarandeerd. Met een modulaire architectuur voor uitzonderlijke schaalbaarheid in een compact 7U frame, biedt de ATEN VW3620 7 ingangssleuven, 5 uitgangssleuven en 2 functiekaartsleuven die geschikt zijn voor maximaal 36 bronnen en 20 schermen. De opmerkelijke flexibiliteit maakt het ook de perfecte keuze voor naadloze integratie met LED videowalls, waarbij pixel-voor-pixel precisie wordt geleverd voor bedrijfskritische toepassingen.

Efficiënt gebruik van meerdere schermen en pixelperfecte uitsnede

De VW3620 optimaliseert schermruimte en verhoogt de productiviteit door eenvoudig schermbeheer mogelijk te maken via overlappende, beeld-in-beeld en beeld-in-beeld configuraties. Tot vier 4K vensters kunnen worden overlapt en tot 16 content streams kunnen per scherm worden bekeken voor een nauwkeurige visualisatie van informatie op meerdere schermen met framecompensatie. Daarnaast kan videocontent naar wens worden bijgesneden tot op pixelniveau, waarbij specifieke details worden benadrukt voor een meeslepende kijkervaring.

Ongeëvenaarde helderheid met levendige True 4K-ondersteuning
Het naadloze 8K-scherm kan tot vier 4K60-bronnen tegelijk aan voor een meeslepende visuele ervaring en ongeëvenaarde visuele helderheid bij het weergeven van content voor verbeterde gegevensanalyse, besluitvorming en productiviteit.

- Verwerkt tot 36 bronnen en beheert tot 20 schermen van elk formaat en verschillende resoluties in één 7U chassis
- Modulair ontwerp met 7 invoersleuven, 5 uitvoersleuven en 2 sleuven voor functiekaarten die ook dienst doen als invoersleuven om te voldoen aan verschillende uitbreidingsvereisten
- FPGA-hardwarearchitectuur - verwerkt 4K-invoerbronnen, ondersteunt naadloos overschakelen van bronnen binnen bijna nul seconden en verzendt videostreams van hoge kwaliteit zonder vertraging
- Echte 4K@60 schaalbaarheid met 4:4:4 signaalverwerking - ondersteunt aangepaste resoluties en maakt upscaling van videosignalen mogelijk voor kristalheldere, nauwkeurige beelden, ongeacht het schermformaat of -type, van LED, LCD, DLP tot andere grote schermen.
- Betrouwbare 24/7 werking met hot-swappable, redundante CPU besturingskaart en dubbele voedingsmodules, evenals hot-swappable in-/uitgangskaarten en ventilatormodules
- HDMI ( Deep Colour, True 4K); compatibel met HDCP 2.2

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Splitter en Selectoren
Produkt type HDMI-Video-Matrix-Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1 x VW3620 36 × 20 modulaire videowandprocessor
1 x voedingsmodule
1 x stroomkabel
1 x kabelbinder
1 x handleiding
Aansluiting op het lichtnet Aansluiting voor koud toestel
Hoogte 30.98 cm
Breedte 45.8 cm
Diepte 48.2 cm
Gewicht 16.21 kg
Hoogte verpakking 436 mm
Breedte verpakking 518 mm
Diepte verpakking 579 mm
Gewicht verpakking 21.64 kg

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?