ATEN VW884 4-poorts 4K HDMI-uitgangskaart voor VW-serie

ATEN VW884 4-poorts 4K HDMI-uitgangskaart voor VW-serie

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-9-2024
Art. nr. 14017470
Merk / Fabrikant ATEN
Fabrikant artikel nr. VW884
EAN 4710469349027
Gewicht artikel 1,2 kg

Beschrijving

Ondersteunt resoluties tot 4K voor uitstekende videokwaliteit

VW884 is een 4-poorts HDMI-uitgangskaart ontworpen om te werken met de VW3620 modulaire videowandprocessor om de routering van 4 HDMI-signalen naar 4 schermen mogelijk te maken om te voldoen aan de steeds strengere eisen van videowanden in bedrijfskritische toepassingen.

Met Seamless Switch™ ondersteuning maakt de VW884 real-time video switching en stabiele signaaloverdracht mogelijk. Met EDID Expert™-technologie kunnen optimale EDID-instellingen worden geselecteerd voor soepel inschakelen, weergave van hoge kwaliteit en het gebruik van de beste videoresoluties voor verschillende schermen. De VW884 heeft een True 4K-scaler die verschillende videoresoluties aankan.

Daarnaast ondersteunt de VW884 hot-swap installatie, wat systeemintegrators veel flexibiliteit en efficiëntie in onderhoud biedt.

- Werkt met de VW3620 en maakt het mogelijk om 4 HDMI-signalen te routeren naar 4 schermen voor optimale flexibiliteit
- True 4K @ 60 Hz schaalbaarheid - ondersteunt aangepaste resoluties en maakt upscaling van signalen mogelijk voor kristalheldere, nauwkeurige beelden, ongeacht de grootte of het type scherm, van LED, LCD, DLP tot andere grote schermen.
- Ondersteunt HDR, HDR+ en Dolby Vision
- Seamless Switch - verenigt videoformaten om continue videostromen, real-time schakelen en stabiele signaaltransmissies mogelijk te maken
- EDID Expert - selecteert de optimale EDID-instellingen voor soepel inschakelen en de hoogste schermkwaliteit
- HDMI (diepe kleuren, True 4K); compatibel met HDCP 2.2
- Ondersteunt hot-swap installatie voor hoge flexibiliteit in systeemintegratie en efficiënt onderhoud
- Besturing van consumentenelektronica (CEC)

Specificaties

Producent ATEN
Produkt groep Multimedia
Produkt type HDMI Audio/Video Matrix Switch
Kleur zwart
Leveringsomvang 1 x VW884 4-poorts HDMI-uitgangskaart voor de VW-serie
Interface HDMI
Ausgänge 4
Afmeting (HxBxD) 35,20 x 23,80 x 2,28 cm
Hoogte 27.7 cm
Breedte 27.1 cm
Diepte 19.3 cm
Gewicht 0.92 kg
Hoogte verpakking 59 mm
Breedte verpakking 253 mm
Diepte verpakking 338 mm
Gewicht verpakking 1.2 kg

Producten van het merk ATEN hebben een hoge beveiligingsstandaard en worden daarom vaak gebruikt op het gebied van omroep en media, onderwijs, transport, maar ook bij overheidsinstanties of andere vergelijkbare bedrijven en instellingen.

Het bedrijf ATEN is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen. Deze omvatten KVM-switches, oplossingen voor onderhoud op afstand, producten voor beeldoverdracht, USB-randapparatuur en producten voor datacommunicatie.

Ben je zeker?