CHERRY KW 9200 MINI

CHERRY KW 9200 MINI

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Art. nr. 527767385
Merk / Fabrikant CHERRY
Fabrikant artikel nr. JK-9250CS-2
EAN 4025112099793

Beschrijving

CHERRY KW 9200 MINI. Toetsenbord formaat: 75%. Stijl toetsenbord: Recht. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, Aansluiting: USB + RF Wireless + Bluetooth, Toetsenbord toetsschakelaar: Schaar-toetsschakelaar, Toetsenbordindeling: QWERTZ, Aantal toetsen, toetsenbord: 78, Aanbevolen gebruik: Universeel. Kleur van het product: Zwart, Rood

Oplaadbaar compact toetsenbord voor meerdere apparaten met 2,4 GHz draadloos, Bluetooth® 5.0 en kabelaansluiting
Mobiel werken op het hoogste niveau: het platte CHERRY KW 9200 MINI-toetsenbord zonder cijferblok kan probleemloos van A naar B worden getransporteerd en kan ondanks het compacte formaat concurreren met het bedieningscomfort en de kwaliteit van een full-size keyboard. Met het oplaadbare Multi-Device-toetsenbord bedient u maximaal vier eindapparaten tegelijk en kunt u heel eenvoudig tussen twee Bluetooth®-kanalen, een 2,4 GHz draadloos netwerk en een kabelkanaal heen en weer schakelen. Zowel zakelijk als privé: uw flexibiliteit kent geen grenzen meer.

Een compact toetsenbord geheel naar uw wensen
De eerste helft van de dag op kantoor aan de pc werken, vervolgens thuis nog een taak aan de laptop voltooien en na een kleine koffiepauze in het café meteen weer op uw tablet verder werken? Geen probleem: de CHERRY KW 9200 MINI doet overal aan mee. Ook op zakenreizen is deze uw betrouwbare begeleider en zorgt ervoor dat u onderweg niet hoeft af te zien van het gebruikelijke bedieningscomfort. Welke soort overdracht u in welke werkomgeving kiest, is geheel aan u.

Via de meegeleverde nano-USB-ontvanger sluit u het kleine, draadloze toetsenbord thuis aan op uw computer, in het café wordt het als Bluetooth®-toetsenbord voor uw tablet gebruikt en op kantoor gebruikt u de meegeleverde kabel om het mini-toetsenbord met de pc te verbinden. Met de toetsen F1 tot F4 kunt u binnen enkele seconden tussen de verschillende transmissiekanalen schakelen en werken aan het eindapparaat van uw keuze. De meegeleverde transporttas van gerecycled kunststof zorgt ervoor dat niets wordt beschadigd.

Meerdere weken ongestoord typen zonder opladen
Met de afneembare USB-A naar USB-C-kabel kunt U de KW 9200 MINI niet alleen met een eindapparaat verbinden, maar ook met het toetsenbord tegelijkertijd weer opladen. Bijzonder praktisch: terwijl u het compacte toetsenbord met Multi-Device-functie oplaadt, kunt u zelf probleemloos verder werken. De geïntegreerde lithium-accu gaat namelijk wekenlang mee. Als het tijd is voor opladen, knipperen de statusleds van het mini-Bluetooth-toetsenbord en wijzen hierop.

Modern en toch vertrouwd
De CHERRY KW 9200 MINI is weliswaar een compact toetsenbord zonder cijferblok, maar u hoeft niet af te zien van de vertrouwde lay-out van een fullsize-toetsenbord. Afgezien van het ontbrekende numerieke toetsenblok en de pijltjestoetsen die zich nu rechtsonder op het toetsenbord bevinden, zijn de afstanden van het hoofdtoetsenveld volledig gelijk gebleven; uw vingers hoeven dus niet te zoeken. Wie met het 10-vinger-systeem schrijft, heeft geen enkel probleem en hoeft nergens aan te wennen. Het minimalistische design met de rood oplichtende toetsen maakt van het draadloze mini-toetsenbord met Bluetooth een blikvanger in elke werkomgeving.

SX-schaarmechanisme voor een ongeëvenaarde schrijfervaring
Het ingebouwde CHERRY SX-schaarmechanisme, dat bekend staat om zijn platte toetsen en een zeer geluidsarm, nauwkeurig tipgevoel, belooft een hoog bedieningscomfort. Zo schrijft u niet alleen aangenaam, maar ook nog vloeiend en foutloos, als u het kleine, draadloze Bluetooth-toetsenbord gebruikt.

Ergonomie en een opgeruimd bureau
De compacte afmetingen van het Bluetooth-toetsenbord met Multi-Device-functie zijn niet alleen bij mobiel werken van voordeel: omdat u maar weinig ruimte nodig hebt, ziet uw bureau op kantoor of thuis er altijd opgeruimd uit. En ook vanuit ergonomisch perspectief overtuigt het compacte CHERRY-toetsenbord: omdat het numerieke toetsenblok aan de rechterzijde ontbreekt, ligt de muisarm dichter bij het keyboard, waardoor u automatisch een geoptimaliseerde schouderhouding aanneemt en zo spanningen kunt tegengaan. Om de hellingshoek van het mini-toetsenbord aan te passen, klapt u eenvoudig de stabiele voetjes uit.

Specificaties

Producent CHERRY
Produkt type Toetsenborden
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows Windows 10, Windows 11, Windows 7, Windows 8
Gewicht en omvang
Dimensies toetsenbord (BxDxH) 295,49 x 129,03 x 15,86 mm
Gewicht toetsenbord 442 g
Energie
Type stroombron Batterij/Accu
Keyboard batterij type Ingebouwde accu
Aantal batterijen (keyboard) 1
Batterijtechnologie Lithium-Ion (Li-Ion)
Oplaadbaar Ja
Stroomverbruik 6 mA
Oplaadbron USB Type-C
Eisen aan de omgeving
Bedrijfstemperatuur (T-T) 0 - 40 °C
Temperatuur bij opslag -20 - 60 °C
Relatieve vochtigheid in bedrijf (V-V) 0 - 85 procent
Luchtvochtigheid bij opslag 0 - 85 procent
Toetsenbord
Aanbevolen gebruik Universeel
Connectiviteitstechnologie Bedraad en draadloos
Aansluiting USB + RF Wireless + Bluetooth
Toetsenbord toetsschakelaar Schaar-toetsschakelaar
Toetsenbordindeling QWERTZ
Taal toetsenbord Tsjechisch, Slovaaks
Aanwijsapparaat Nee
Toetsenbord formaat 75%
Numeriek toetsenblok Nee
Keyboard key switch technology Cherry SX
Keycaps-materiaal Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS)
Aantal toetsen, toetsenbord 78
Levensduur toetsenbordtoetsen 10 miljoen tekens
Windows-toetsen Ja
Afstand tussen toetsen 2 mm
Frequentieband 2.4 GHz
Ingebouwd geheugen Nee
Bluetooth-versie 5.0
Verpakking
Opbergetui Ja
Breedte verpakking 315 mm
Diepte verpakking 174 mm
Hoogte verpakking 25 mm
Gewicht verpakking 600 g
Inhoud van de verpakking
Aantal producten inbegrepen 1 stuk(s)
Meegeleverde ontvanger Ja
Ontvanger type Nano-ontvanger
Gebruikershandleiding Ja
Design
Backlight Nee
Kleur van het product Zwart, Rood
Stijl toetsenbord Recht
Polssteun Nee
Aanpasbare keyboard hoogte Ja
Oppervlakte kleur Monochromatisch
LED-indicatoren Ja
Muis
Inclusief muis Nee
Kenmerken
Aansluitbereik 10 m
USB-connectortype USB Type-A
Duurzaamheid
Certificaten van naleving CE, Federal Communications Commission (FCC), RoHS, UKCA

Downloads

PDF data sheet - Generated PDF - Nederlands (341,7 KB)

Download
Ben je zeker?