D-Link DGS-3630-28PC/SI/E 28-Poorts Layer 3 Gigabit PoE Stack Switch (SI)

D-Link DGS-3630-28PC/SI/E 28-Poorts Layer 3 Gigabit PoE Stack Switch (SI)

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 15-7-2024
Art. nr. 21182292
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DGS-3630-28PC/SI/E
EAN 790069472299
Gewicht artikel 8,291 kg

Beschrijving

Layer 3 beheerde Gigabit Stack-switches DGS‑3630-serie

  • Ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven en ISP's
  • Hoge prestaties, flexibiliteit, fouttolerantie en geavanceerde softwarefuncties
  • Gigabit Ethernet SFP, 10GbE SFP+, beveiligingsfuncties en geavanceerde Quality of Service (QoS), de apparaten van de DGS-3630-serie kunnen worden gebruikt als core-, distributie- of access layer-switches
  • Hoge poortdichtheid, switch-stacking en intuïtief beheer maken de DGS-3630 geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen

Stack-technologie maakt het mogelijk om meerdere switches te combineren tot een enkele fysieke of virtuele stack. Schaal eenvoudig uw netwerk op met stapelkabels. U hebt geen stapelmodules nodig. Dit biedt meer redundantie met meerdere fysieke eenheden, vereenvoudigt het beheer en maakt het mogelijk om alle componenten van de stack te beheren via één IP-adres.

De DGS-3630-serie biedt:

  • D-Link Network Assistant-hulpprogramma
  • Industriestandaard CLI
  • Intuïtieve webgebaseerde beheerinterface
Dankzij de SNMP-ondersteuning kan een groot aantal apparaten centraal worden beheerd en is netwerkonafhankelijk beheer mogelijk via een speciale consolepoort. De DGS-3630-serie kan worden bediend via een mini-USB-consolepoort zonder extra aansluitingen. Een USB Type-A-poort wordt gebruikt om logboeken, configuraties en firmware-images op te slaan.
Uitgebreide QoS-functies zorgen ervoor dat belangrijke netwerkdiensten zoals Voice over IP en videoconferencing hoge prioriteit krijgen in het netwerk. De D-Link Safeguard Engine verhoogt de betrouwbaarheid, efficiëntie en beschikbaarheid van de switch door schadelijk verkeer door wormen of virusaanvallen te voorkomen.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Netwerk componenten
Produkt type Netwerk-switches
Kleur zwart / zilver
Netwerk standaard Gigabit Ethernet
Aantal Poorten 28
Power over Ethernet (PoE) ja
Aansluiting op het lichtnet Aansluiting voor koud toestel
Hoogte 44 mm
Breedte 441 mm
Diepte 380 mm
Gewicht 6200 g
Hoogte verpakking 170 mm
Breedte verpakking 540 mm
Diepte verpakking 560 mm
Gewicht verpakking 8.291 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - English (461,8 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?