D-Link DMS-107/E 7-poorts switch Multi-Gigabit onbeheerd

D-Link DMS-107/E 7-poorts switch Multi-Gigabit onbeheerd

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 21182272
Merk / Fabrikant D-LINK
Fabrikant artikel nr. DMS-107/E
EAN 790069470240
Gewicht artikel 0,469 kg

Beschrijving

De DMS‑107 is een multi-gigabit Ethernet-switch met plug-and-play-installatie die ultrasnelle Ethernet-verbindingen biedt met de netwerkkern of met uw Network Attached Storage (NAS). U kunt meerdere computers aansluiten en binnen enkele minuten een internetverbinding, bestanden, muziek en video's delen op uw kantoor- of thuisnetwerk.

  • 5x Gigabit Ethernet-poort
  • 2x Ethernet-poorten met 2,5 Gbit/s
  • Robuuste metalen behuizing
  • Energiezuinig, zonder ventilator
  • Plug-and-play-installatie
  • Ideaal voor wifi 6

Ervaar de snelheid van multi-gigabit Ethernet

De 2,5 Gigabit-poorten bieden een verbinding met hoge bandbreedte voor het aansluiten van NAS-apparaten (Network-Attached Storage) en Wi-Fi 6-routers/toegangspunten, terwijl de Gigabit-poorten snelle en betrouwbare connectiviteit bieden voor meerdere spelcomputers en werkstations. Ideaal voor veeleisende zakelijke of thuisnetwerkconfiguraties om gebruikers toegang te geven tot netwerkbronnen en razendsnel grote multimediabestanden over te dragen.

Wi-Fi 6 gereed.
Multi-gigabit-poorten zorgen voor maximale doorvoer en prestaties - ideaal voor onbeperkt gebruik van Wi-Fi 6-apparaten, geavanceerde spelcomputers en werkstations. De multi-gigabit-poorten elimineren potentiële knelpunten bij Wi-Fi 6-toegangspunten, waardoor uw netwerk ten volle kan profiteren van de efficiëntie en snelheid van Wi-Fi 6.

Handige verkeersoptimalisatie.
Dankzij een overdrachtssnelheid van 2,5 gigabit op de uplink-poorten kun je snel bestanden overdragen tussen aangesloten servers en netwerkopslagapparaten (NAS) en je computers. Met behulp van 802.1p Quality of Service (QoS) op de Gigabit-poorten organiseert en prioriteert de switch automatisch tijdgevoelige en essentiële gegevens om deze bijzonder efficiënt te leveren, waardoor videostreaming zonder laadtijden en vloeiende video- en spraakoproepen mogelijk worden.

Plug-and-play gemak.
De DMS‑107 is een plug-and-play-apparaat en kan zonder ingewikkelde configuratie direct worden gebruikt. Dankzij plug-and-play zet je in een handomdraai een netwerk met internetverbinding op.

Stevig en duurzaam.
De DMS‑107 heeft geen ventilatoren nodig. Dit zorgt voor een stille werking, een lager energieverbruik en een hogere betrouwbaarheid omdat er geen potentieel storingspunt is. Het is ontworpen voor een breed temperatuurbereik met een robuuste en compacte metalen behuizing die warmte afvoert en de spanning op interne componenten vermindert.

Energiebesparend
Dankzij de compacte metalen behuizing en het ventilatorloze ontwerp zijn de switches praktisch overal geluidloos te bedienen. Bij de ontwikkeling van de DMS‑107 hebben we natuurlijk ook aan energie-efficiëntie gedacht. De switches verminderen automatisch het stroomverbruik naar inactieve of ongebruikte poorten en ondersteunen de IEEE 802.3az Energy-Efficient Ethernet-standaard.

Specificaties

Producent D-LINK
Produkt groep Netwerk-switches
Produkt type Gigabit Ethernet Switch
Kleur zwart
Netwerk standaard 2.5 Gigabit Ethernet
LAN (Mbit/s) 10/100/1000/2500
Aantal Poorten 7
Gigabit Ethernet Poort RJ-45 5
2.5 Gigabit Ethernet Poort RJ-45 2
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 40 °C
Hoogte 28 mm
Breedte 145 mm
Diepte 82 mm
Gewicht 295.2 g
Hoogte verpakking 100 mm
Breedte verpakking 100 mm
Diepte verpakking 170 mm
Gewicht verpakking 0.469 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (190,8 KB)

Download

Manufacturer data sheet - English (366,9 KB)

Download

Al 30 jaar staat het merk D-LINK voor hoogwaardige netwerk- en monitoringtechnologie en op maat gemaakte totaaloplossingen.

Het productportfolio van D-LINK biedt niet alleen technische oplossingen, maar levert ook consequent praktijkgerichte innovaties. Producten en oplossingen worden uit één hand aangeboden: draadloos, schakelen en videobewaking. Van een eenvoudige WLAN-router tot complexe netwerkaccessoires, de D-LINK biedt zo ongeveer alles.

D-LINK-producten zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor professioneel gebruik in industrie en handel.

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?