IRISPen Reader 8, Leespen met ondersteunende technologie

IRISPen Reader 8, Leespen met ondersteunende technologie

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 20-8-2024
Art. nr. 18401073
Merk / Fabrikant I.R.I.S.
Fabrikant artikel nr. 463244
EAN 5420079901087
Gewicht artikel 0,208 kg

Beschrijving

Scannen, leren, slagen: Jouw weg naar academische uitmuntendheid

De IRISPen Reader 8 is vooral een nuttig hulpmiddel in de onderwijssector. Het maakt deel uit van de ondersteunende technologieën en leermiddelen voor mensen met dyslexie.
Alleen offline modus (geen WLAN nodig). Er wordt een USB-C headset meegeleverd voor betere concentratie tijdens het gebruik. Ondersteunende technologie: stimuleer het leren van je kind en neem examenvrees weg!
Scan vragen en geef je kind directe leeshulp. Leerhulptechnologie voor dyslexie: Onze technologie gaat niet alleen over scannen; het is een levenslijn voor mensen met dyslexie en hun familie en leerkrachten. Voorlezen, tekst markeren en belangrijke leesondersteuning bieden. Deze scanner werkt ook als een dyslexie leerhulp en bevordert inclusief onderwijs. Het helpt kinderen met dyslexie in hun dagelijks leven.
De IRISPen Reader 8, hulpmiddel voor kinderen met dyslexie, is de ideale metgezel. Stimuleer het leren, verbeter de communicatie en overwin barrières met een hulpmiddel dat even veelzijdig als effectief is. Verbeter elke leerervaring en geniet van elk succes.

- Volledig offline voor uitgebreide gegevensbeveiliging: geen externe cloudserver
- Een USB-C headset wordt meegeleverd
- Tekst scannen en opslaan: je kunt regels tekst direct scannen, de regels opslaan als bestand en het bestand exporteren naar je computer. Deze functie is offline beschikbaar voor 48 talen
- DYS Text to Speech: je kunt regels tekst scannen en deze regels worden onmiddellijk omgezet in spraak. Deze functies zijn offline beschikbaar voor 5 talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans).
- Live opname: Je kunt live spraakopnames maken tijdens bijvoorbeeld lessen en deze opslaan als audio notities.
- Foto OCR: Je kunt een foto van een tekst maken. De tekst wordt dan onmiddellijk herkend en omgezet in bewerkbare tekst. Deze functie is offline beschikbaar voor 15 talen
- Instellingen: U kunt uw eigen instellingen definiëren om het gebruik van uw IRISPen Reader 8 te optimaliseren. Interface: 11 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Nederlands, Deens, Zweeds, Roemeens, Tsjechisch.

Specificaties

Producent I.R.I.S.
Produkt groep Scanners
Produkt type Document scanner
Kleur zwart
Leveringsomvang IRISPen Reader 8 penscanner, USB-kabel, USB-C hoofdtelefoon, brochure "Aan de slag", lint "Aan de slag", draagtas
Aan de slag gids
Scanresolutie 90 dpi
Aansluitingen USB
Stroomverzorging Akku 1200 mAh
Systeem winMac
Hoogte 14.9 cm
Breedte 3.2 cm
Diepte 1.4 cm
Gewicht 67 g
Hoogte verpakking 50 mm
Breedte verpakking 70 mm
Diepte verpakking 200 mm
Gewicht verpakking 0.208 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (793,1 KB)

Download

Manufacturer data sheet - English (792,6 KB)

Download

Manufacturer data sheet - Français (793,9 KB)

Download

Manufacturer data sheet - Italiano (792,2 KB)

Download

User manual - English (4,5 MB)

Download
Ben je zeker?