Lenco smart radio DIR-141WD houtkleur, BT, Spotify, 2x5w

Lenco smart radio DIR-141WD houtkleur, BT, Spotify, 2x5w

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Op voorraad - leverbaar binnen enkele dagen
Voor 14.00 uur besteld - meestal dezelfde dag verzonden
Art. nr. 17081208
Merk / Fabrikant Lenco
Fabrikant artikel nr. DIR-141WD
EAN 8711902069676
Gewicht artikel 1,993 kg

Beschrijving

Geniet optimaal van je muziek met de volledig uitgeruste Lenco DIR-141WD internetradio. Sluit de tafelradio aan op het WLAN en krijg toegang tot duizenden online radiostations. De ingebouwde DAB+ tuner zorgt voor een volledig ruisvrije en kristalheldere digitale radio-ontvangst. Stream je eigen muziek snel en eenvoudig via de Bluetooth® 5.0 verbinding en gebruik de gratis AirMusic app om de internetradio te bedienen en de muziek te bedienen.

Met DAB+ kun je naar digitale radio luisteren. Omdat het ontvangstsignaal digitaal wordt verzonden, hoor je geen gesis meer zoals bij het analoge FM-signaal van de FM-radio. De geluidskwaliteit is het grootste pluspunt. Daarnaast kan er veel meer informatie worden ontvangen via het digitale signaal. Zo krijg je bijvoorbeeld informatie over het muzieknummer of de radiozender. Je kunt je radiozenders nu gewoon op naam zoeken en niet meer op frequentie.

Met Spotify Connect komt de gestreamde muziek rechtstreeks van het internet naar je internetradio via WLAN. De smartphone dient alleen als afstandsbediening. Je hoeft zelfs geen gebruik te maken van de Bluetooth-verbinding van de smartphone, die vaak niet optimaal is qua geluid. Bovendien zijn er geen onderbrekingen door inkomende gesprekken of berichten. Je kunt de smartphone zelfs helemaal uitzetten of voor andere doeleinden gebruiken zonder de muziek te onderbreken.

De Lenco DIR-141WD biedt Bluetooth 5.0, waarmee je zowel kunt ontvangen als zenden. De internetradio ontvangt je muzieknummers die je via Bluetooth streamt vanaf je smartphone, laptop of tablet.

Specificaties

Producent Lenco
Produkt groep Audio & video
Kleur veelkleurig
Aantal luidsprekers 2
Hoogte 140 mm
Breedte 280 mm
Diepte 140 mm
Gewicht 1.513 kg
Hoogte verpakking 180 mm
Breedte verpakking 160 mm
Diepte verpakking 410 mm
Gewicht verpakking 1.993 kg

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (1,8 MB)

Download

Laatst bezochte artikelen

Ben je zeker?