MegaLine Slim 600 S/F AWG 26/1 4P, wit, doos van 350 m

MegaLine Slim 600 S/F AWG 26/1 4P, wit, doos van 350 m

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 16-9-2024
Art. nr. 21158819
Merk / Fabrikant KERPEN DATACOM
Fabrikant artikel nr. LKD7KS703040035

Beschrijving

De MegaLine Slim 600 datakabel vormt de ruggengraat van het thuisnetwerk en stuurt alle gegevens met 10 Gbit/s naar de huisaansluitingen.

Eén netwerk - alle mogelijkheden
In de nabije toekomst zullen we onze hele thuisomgeving kunnen bedienen en gebruiken via slechts een paar displays zoals een tv, smartphone of tablet. Toepassingen zoals televisie, gaming, streaming, opslag en de bediening van elektrische apparaten, verlichting, airconditioning en beveiliging zullen steeds universeler worden.
Met datasnelheden tot 10 GBit/s wordt data razendsnel beschikbaar gemaakt bij elk stopcontact. Het laden van films, foto's en muziek duurt nu nog maar een paar seconden en surfen op het internet wordt een belevenis.
Met MegaLine®@home biedt KERPEN DATACOM hiervoor het juiste datanetwerk. Net als bij de stroomvoorziening worden alle toepassingen bij elk data-aansluitpunt mogelijk gemaakt. Met de passende modules kan de huisbesturing of de harddiskontvanger onderweg worden aangestuurd. Het interne WLAN kan ook eenvoudig worden aangesloten.
MegaLine®@home richt zich op gemak, entertainment, huistechnologie en veiligheid.

Gestructureerde bekabeling wordt niet langer uitsluitend gebruikt voor datanetwerken, maar krijgt steeds meer taken op het gebied van energievoorziening en gebouwenbeheer:
- Beste afschermingseigenschappen
- Power over Ethernet & uitstekende immuniteit tegen interferentie
- 25 % kleinere buigradius
- 30 % gewichtsvermindering & ruimtebesparing
- Geen problemen met buigradii in inbouwdozen

Specificaties

Producent KERPEN DATACOM
Produkt groep Twisted Pair Kabel
Produkt type Installatiekabel
Kleur wit
Lengte 350 m
Inhoud 350 m
Afschermings type PiMF
Overdracht kwaliteit Cat7 / Class F
Impedantie 100 Ohm
Aantal aders 8
Kabeldoorsnede (AWG) AWG 26
Kabel type massief
Kleur (Kabel) wit
Buiten Ø Kabel 6 mm
Kabel LSOH ja
Materiaal Buitenmantel Kabel LSHF
Technische bijzonderheden Glad oppervlak, tot 65 m zendlengte
Fire protection class Dca

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (272,6 KB)

Download

Als competente ontwikkelaar en fabrikant van kabels en kabelsystemen bedient KERPEN DATACOM GmbH tegenwoordig high-end behoeften in informatietechnologie en in industriële markten.

LAN office, LAN industry, LAN home, city networks en access met de gemeenschappelijke noemer Ethernet en Internet Protocol (IP) groeien samen en veranderen het communicatielandschap. Hiervoor biedt KERPEN DATACOM GmbH investeringsveilige passieve IT-oplossingen in koper- en glasvezeltechnologie.

Ben je zeker?