METZ CONNECT PFD2-E12 Fasebewaking

METZ CONNECT PFD2-E12 Fasebewaking

Meld u aan om onze prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Levering uitsluitend aan industriële, commerciële, ambachtelijke, openbare instellingen, autoriteiten en vergelijkbare organisaties. Geen verkoop aan particulieren!

Inloggen
Beschikbaar ca. 1-8-2024
Art. nr. 21140285
Merk / Fabrikant METZ CONNECT
Fabrikant artikel nr. 110292032215
EAN 4250184118176

Beschrijving

Het bewakingsrelais voor het bewaken van de juiste fasevolgorde L1-L2-L3 (rechtsom) en het bewaken van de afzonderlijke fasespanningen op totale uitval.

De fasespanningen die moeten worden bewaakt, worden aangesloten op klemmen L1-L2-L3, klemmen 11, 14 of 21, 24 van de uitgangscontacten van het relais worden vóór de bekrachtigingsspoel van de motorschakelaar aangesloten. Als de fasevolgorde correct is, schakelt het uitgangsrelais in (groene LED aan). Als één fase volledig uitvalt, keert het uitgangsrelais terug naar zijn rustpositie (groene LED uit). Er is geen speciale voedingsspanning nodig voor het bewakingsrelais. Het apparaat mag alleen op N worden aangesloten als de drie te bewaken fasen via een circuit (bijv. temperatuurbewaking of iets dergelijks) op N zijn aangesloten.

Specificaties

Producent METZ CONNECT
Produkt groep Gebouwautomatisering
Produkt type Fasebewakingsrelais
Kleur veelkleurig
Beschermingsklasse (IP-code)
  • IP40
  • IP20
Bedrijfstemperatuur min. 0 °C
Bedrijfstemperatuur max. 55 °C
Hoogte 11.8 cm
Breedte 4.6 cm
Diepte 7.6 cm
Gewicht 110 g

Downloads

Manufacturer data sheet - Deutsch (3,0 MB)

Download

Manufacturer data sheet - English (3,1 MB)

Download

 

Het bedrijf METZ CONNECT werd meer dan 10 jaar geleden opgericht en bracht BTR en andere merken samen onder één bedrijfsdak.

Met het merk BTR Netcom is METZ CONNECT een van de technologische marktleiders op het gebied van passieve netwerktechnologie. Wie een hoogwaardige data-infrastructuur wil opzetten, doet er goed aan om gebruik te maken van de producten van dit bedrijf.

Ben je zeker?